PRÍSADY DO KOZMETIKY

Glycerín rastlinný, 100 ml

Skladom: 10217 bal.
Kód produktu: AD200_100
INCI: Vegetable Glycerine
Krajina pôvodu: Európa
Dátum minimálnej trvanlivosti: 5/2023 + 2/2024
Šarža: NBD-VG-003 + 105MAG022022
Jednotková cena: 14,90 € / l

1,49 € s DPH

Popis produktu

Tento rastlinný glycerín, alebo Glycerol (99,5%) je vyrobený z repkového oleja bez obsahu GMO látok. Nachádza sa v mnohých kozmetických produktoch a často sa využíva ako náhrada alkoholu pri extrakcii bylín. Glycerín sa využíva najmä na hydratáciu pokožky a pomáha tiež pri liečbe psoriázy, ekzémov, popálenín a malých rán. Aby ste dosiahli jeho maximálny efekt, používajte ho do svojich prípravkov v minimálnych množstvách. Najúčinnejší je v kvetových vodách (dávkujte plný vrchnáčik na 100 ml hydrolátu). Najprv zmiešajte kvetové vody a nakoniec pridajte glycerín. Nepoužívajte v koncentráciách vyšších ako 10% alebo priamo na pokožku, pretože by mohol mať vysušujúci účinok. Glycerín sa dá zmiešať s vodou a alkoholom. S olejmi nie. Aplikácia: 1 - 10 % Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky. CAS n°: 56-81-5 Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1 - 2 (v závislosti od miery použitia) Akciová cena sa vzťahuje na tovar so skrátenou zárukou.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.