NÁRADIE A POMÔCKY

Izopropylmyristát, IPM 98%, 150 ml

Skladom: 160 bal.
Kód produktu: ALK005_150
INCI:
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti:
Šarža:
Výrobca:

2,99 € s DPH

Popis produktu

Izopropylmyristát (Isopropyl myristate) je ester izopropyl alkoholu a kyseliny myristovej. Používa sa v kozmetikcých prípravkoch ako zmäkčovač a v parfémoch ako rozpúšťadlo. Používa sa aj v prípravkoch proti všiam u ľudí a proti blchám a kliešťov pre zvieratá.

Najčastejšie ho nájdete v prípravkoch po holení, šampónoch, olejoch do kúpeľa, antiperspirantoch a deodorantoch, produktoch na ústnu hygienu a v rôznych telových mliekach a pleťových krémoch.

Jedinečnou vlastnosťou IPM je jeho schopnosť znížiť mastný pocit spôsobený vysokým obsahom oleja. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a zabezpečuje rýchlu penetráciu zložiek produktu.

Pri koncenrtácii viac ako 5% môže upchávaž póry (je komedogénny).

Krajina pôvodu: Malajzia

INCI: Isopropylalcohol
CAS n°: 67-63-0

Dátum minimálnej trvanlivosti: 06/2019

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.