ZÁKLADNÉ SUROVINY

Sezamový olej, rafinovaný 150 ml

-23%
Skladom: 8 bal.
Kód produktu: OL790_150
INCI: Sesamum indicum Seed Oil
Krajina pôvodu: Brazília
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2018
Šarža: 4300402

2,29 € s DPH

Popis produktu

Sezamový olej je extrahovaný zo semiačok sezamu (Sesamum indicum). Je vhodný na všetky typy pleti a využíva sa najmä v starostlivosti o pleť. K jeho prednostiam patrí schopnosť otvoriť póry, naviazať toxíny a eliminovať starnutie pokožky. Pre svoju schopnosť prekrviť pokožku sa často využíva aj ako masážny olej. Je možné ho tiež zakomponovať do telových masiel a krémov, balzamov na pery alebo ho použiť pri výrobe mydla.
Farba: žltá/zelená/priehľadná
Vôňa: sladká
Obsah voľných mastných kyselín: 0.07%
Saponifikačná hodnota: 185-240

Dodávame výlučne ako ingredienciu na výrobu kozmetiky.

INCI: Sesamum indicum Seed Oil
Krajina pôvodu: Brazília

Na stiahnutie

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.