ZÁKLADNÉ SUROVINY

Šípkový olej z plodu, LZS 100 ml

-22%
Skladom: 250 bal
Kód produktu: OL802_100
INCI: Rosa Canina Fruit Oil
Krajina pôvodu: Ukrajina
Dátum minimálnej trvanlivosti: 1/2021
Šarža: 050619
Jednotková cena 69,90 € / l

6,99 € s DPH

Popis produktu

Šípkový olej je veľmi obľúbený pre svoj vysoký obsah mastných kyselín. Pomáha liečiť suchú, podráždenú a zrelú pokožku. Je tiež vhodný na liečbu popálenín, jaziev a strií. Nie je vhodný na akneóznu pokožku.

Používa sa na výrobu pleťových mliek, krémov a masážnych olejov.
Šípkový olej z našej ponuky je získavaný lisovaním za studena z plodov šípok.

Dodávame výlučne ako ingredienciu na výrobu kozmetiky. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 92347-25-6

Viac o šípkovom oleji sa dočítate na našom blogu.

Na stiahnutie

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.