PRÍSADY DO KOZMETIKY

Decyl glukozid, 5 l

Skladom: 4 bal.
Kód produktu: TEN020_5
Predpokladaný dátum naskladnenia: 20. 08. 2021
Možnosť predobjednať: 4 bal.
INCI: Decyl glucoside
Krajina pôvodu: Nemecko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 6/2022 + 4/2023
Šarža: 0022760060 + 0024405493
Jednotková cena: 18,80 € / l

93,99 € s DPH

Popis produktu

Decyl glukozid je neiónová povrchovo aktívna látka, ktorá môže byť použitá ako penidlo, kondicionér alebo emulgátor. Decyl glukozid má vynikajúce peniace schopnosti, preto je ideálnym pomocníkom pri výrobe sprchových gélov, šampónov a produktov na holenie. Je obzvlášť vhodný na jemnú a citlivú pokožku. Môže byť tiež použitý v iónových prípravkov, ktorým zvýrazní penivosť a emulgačné vlastnosti.
Dávkovanie:
10% - 20% (prípravky na umývanie tváre),
15% - 30% (sprchové gély, šampóny, pena do kúpeľa)
Maximálne dávkovanie je 40 %.

Decyl glukozid je výborná voľba pre tých, ktorý chcú dosiahnuť penivosť svojich produktov bez použitia surfaktantov.
Je rozpustný vo vode.

CAS n°: 110615-47-9, 68515-73-1

Pôvod: kokos a ovocné cukry, neobsahuje palmové tuky, 100% vegan

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.