PRÍSADY DO KOZMETIKY

Izopropylmyristát, IPM 98%, 100 ml

-47%
Skladom: 211 bal.
Kód produktu: ALK005_100
INCI: Isopropyl myristate
Krajina pôvodu: Malajzia
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2021
Šarža: M9184
Jednotková cena 15,90 € / l

1,59 € s DPH

Popis produktu

Izopropylmyristát (Isopropyl myristate) je ester izopropyl alkoholu a kyseliny myristovej. Používa sa v kozmetických prípravkoch ako zmäkčovač a v parfémoch ako rozpúšťadlo. Používa sa aj v prípravkoch proti všiam u ľudí a proti blchám a kliešťom pre zvieratá.

Najčastejšie ho nájdete v prípravkoch po holení, šampónoch, olejoch do kúpeľa, antiperspirantoch a deodorantoch, produktoch na ústnu hygienu a v rôznych telových mliekach a pleťových krémoch.

Jedinečnou vlastnosťou IPM je jeho schopnosť znížiť mastný pocit spôsobený vysokým obsahom oleja. Ľahko sa vstrebáva do pokožky a zabezpečuje rýchlu penetráciu zložiek produktu.
Je nerozpustný vo vode.

Pri koncentrácii viac ako 5% môže upchávať póry (je komedogénny).

CAS n°: 67-63-0

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1




Akciová cena sa vzťahuje na tovar so skrátenou zárukou.

Na stiahnutie

Tento web pou��va s�bory cookies. Prehliadan�m webu vyjadrujete s�hlas s ich pou��van�m. Viac inform�ci�.