Vitamín C (THDA), rozpustný v oleji, tekutý, 100 ml

Vitamín C (THDA), rozpustný v oleji, tekutý, 100 ml

Tetrahexyldecyl Ascorbate (THDA) je ester vitamínu C, kde kyselina askorbová (vitamín C) je viazaná s tetrahexyldecylovou mastnou kyselinou. Je jedným z najstab... celý popis

Skladom::
8 bal.
Kód produktu:
VIT009_100
Dátum min. trvanlivosti:
09/2027
Šarža:
C25100901BVCT

166,58 € s DPH

SKLADOM bal.

Ďaľšie varianty produktu

Popis produktu


Tetrahexyldecyl Ascorbate (THDA) je ester vitamínu C, kde kyselina askorbová (vitamín C) je viazaná s tetrahexyldecylovou mastnou kyselinou. Je jedným z najstabilnejších derivátov vitamínu C v kozmetických formuláciách. Je menej náchylný na oxidáciu, čo ho robí vhodným pre produkty s dlhšou trvanlivosťou.

Vďaka svojej lipofilnej štruktúre preniká do hlbších vrstiev pokožky. Poskytuje jemnejší a ľahší pocit na pokožke, je vhodný pre všetky typy pleti vrátane mastnej a aknóznej.

Bežne sa používa vo formuláciách na zlepšenie pevnosti pleti, redukciu pigmentácie a ochranu pred poškodením voľnými radikálmi.

Medzi najväčšie benefity používania vitamínu C na pokožku patrí:

  • Rozjasnenie pleti

  • Vyhladenie pleti

  • Revitalizácia ECM

  • Udržiavanie hydratácie

  • Ochrana pred UVB žiarením

  • Antioxidačný účinok

  • Proti starnutiu

  • Proti vráskam

  • Stimulácia syntézy kolagénu

Odporúčané dávkovanie: 0,5 - 10%

Certifikáty: NaTrue

Hodnotenie bezpečnosti podľa EWG: 1

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Parametre

INCI
Tetrahexyldecyl Ascorbate
Bez obsahu
parabénov ; konzervantov ; etylénoxidu (EO) ; formaldehydu a donorov formaldehydu ; sulfátov ; PEG ; EDTA ; ftalátov ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; silikónov
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Žltá ; Bezfarebná
Funkcia vo formulácii
Aktívna látka ; Antioxidant
Fáza formulácie
Olejová fáza
Krajina pôvodu
Čína
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Chemická reakcia
Oblasť aplikácie
Tvár ; Oblasť okolo očí ; Telo
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 80
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
0,01 - 20
Odporúčaný rozsah pH formulácie
3 - 6
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Zrelú pleť ; Všetky typy pleti

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty