PRÍSADY DO KOZMETIKY

Zinc oxid, Oxid zinočnatý, 500 g

Skladom: 0 bal.
Kód produktu: POW210_500
Predpokladaný dátum naskladnenia: 30. 04. 2021
Možnosť predobjednať: 50 bal.
INCI: Zinc Oxide
Krajina pôvodu: Španielsko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 10/2022
Šarža: 20/0007
Jednotková cena 19,98 € / kg

9,99 € s DPH

Popis produktu

Oxid zinočnantý (zinc oxid) je biely prírodný prášok s protizápalovými a mierne antibakteriálnymi účinkami. Možno ho použiť v mydlách a krémoch určených pre pleť náchylnú na tvorbu akné. Používa sa tiež v opaľovacích krémoch a minerálnom make-upe. Pokožke poskytuje vysokú ochranu pred UV žiarením (vďaka nemu sú opaľovacie krémy navyše odolné voči vode). Má vysokú priľnavosť a kryciu schopnosť. Pôsobí zmatňujúco.
Zinc Oxide je dispergovateľný v olejoch.

Oxid zinočnatý v našej ponuke neobsahuje nano častice.

Odporúčané dávkovanie:
emulzie: 2 - 10%
minerálna kosmetika: 1 – 60%

CAS n°: 1314 – 13 – 2

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.