Borákový olej 20% GLA, BIO LZS, 100 ml

Borákový olej 20% GLA, BIO LZS, 100 ml

Borákový olej je za studena lisovaný. Získava sa zo semien boráka lekárskeho. Olej je v organickej BIO kvalite, s certifikátom organizácie SOIL ASSOCIATION.Tent... celý popis

Skladom::
22 bal.
Kód produktu:
OL061_100
Dátum min. trvanlivosti:
08/2027
Šarža:
21356

10,49 € s DPH

104,90 € / l
SKLADOM bal.

Ďaľšie varianty produktu

49,34 € (98,68 € / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Borákový olej je za studena lisovaný. Získava sa zo semien boráka lekárskeho. Olej je v organickej BIO kvalite, s certifikátom organizácie SOIL ASSOCIATION.
Tento olej má vysokým podielom GLA (kyselina gama-linolová) 20 %. Patrí k tým, ktoré sú citlivejšie na oxidáciu, skladujte ho preto na chladnom mieste (ideálne do 20°C) a tmavom mieste.

Vyživuje suchú a popraskanú pokožku
. Lieči ekzémy a zmierňuje alergie. Je vhodný tiež na popáleniny. Má protizápalové účinky. Zabraňuje vypadávaniu vlasov a eliminuje tvorbu lupín.

S obľubou ho naši zákazníci využívajú pri výrobe krémov, mydiel olejov a do prípravkov na vlasy

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky. 

Parametre

INCI
Borago Officinalis Seed Oil
CAS n°
225234-12-8
Bez obsahu
parabénov ; alergénnych vonných látok ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Certifikácie
Vegan ; COSMOS Organic ; BIO certifikácia
Farba produktu
Zelená ; Žltá
Funkcia vo formulácii
Aktívna látka ; Emolient ; Nosič
Fáza formulácie
Olejová fáza ; Fáza ochladzovania ; Dodatočné zapracovanie
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1,00
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Krajina pôvodu
Čína
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Lisovanie za studena; Filtrácia
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Pokožka hlavy ; Telo
Obsah bio zložiek (%)
100
Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC) (%)
100
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 40
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
1 - 100
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Suchú pokožku ; Zrelú pleť ; Všetky typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratácia ; Protizápalový účinok ; Regenerácia ; Výživa pokožky ; Upokojujúci účinok na pokožku

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty