PRÍSADY DO KOZMETIKY

Cocamidopropyl Betaine, 5 l

Skladom: 22 bal.
Kód produktu: TEN120_5000
Predpokladaný dátum naskladnenia: 10. 12. 2021
Možnosť predobjednať: 13 bal.
INCI: Cocamidopropyl Betaine
Krajina pôvodu: UK, Nemecko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2023 + 1/2024
Šarža: 0424921C01 + 0040422C01
Jednotková cena: 8,00 € / l

39,99 € s DPH

Popis produktu

Cocamidopropyl Betaine,

Cocamidopropyl Betaine je stredne silný surfaktant prírodného pôvodu, vyrobený z kokosového oleja. Najčastejšie sa používa v šampónoch a vlasových kondicionérov, pretože znižuje statickú energiu vlasov, ale jeho hydratačné účinky vyniknú aj v čistiacich prípravkoch na telo. Väčšinou sa v kozmetických produktoch používa ako druhý surfaktant, pretože zvyšuje čistiacu schopnosť neiónových surfaktantov. Je rozpustný vo vode. Táto povrchovo aktíva látka je obzvlášť účinná pri použití v prípravkoch zameraných na suchú, citlivú a problematickú pleť. Cocamidopropyl Betaine je kompatibilný s ostatnými aniónovými, katiónovými a neiónovými surfaktantami. Je schválený ECOCERTom na použitie v prírodnej kozmetike. Aplikuje sa do vodnej fázy. Neobsahuje žiadne konzervačné látky. Dávkovanie: 0 - 30% (v závislosti od požadovanej peny a čistiaceho účinku) Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky. Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 2 - 5 (v závislosti od miery použitia)