PRÍSADY DO KOZMETIKY

Coco-Caprylate/Caprate, 100 ml

Skladom: 52 bal.
Kód produktu: EM030_100
Predpokladaný dátum naskladnenia: 30. 04. 2021
Možnosť predobjednať: 58 bal.
INCI: Coco-Caprylate/Caprate
Krajina pôvodu: Taliansko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 9/2022
Šarža: CCC-8350020920
Jednotková cena 29,90 € / l

2,99 € s DPH

Popis produktu

Coco-Caprylate/Caprate je emulgátor, ktorý sa získava z kokosového oleja. Je to zmes esterov kokosového alkoholu s kyselinou kaprylovou a kyselinou kaprinovou.
Veľmi dobre sa vstrebáva a vytvára hodvábny, nemastný pocit na pokožke. Je vhodný pre citlivú pokožku a je biologicky odbúrateľný a nezávadný.
Je výbornou náhradou silikónových olejov.
Pridáva sa do olejovej fázy v horúcich aj studených procesoch.
Hodnota pH finálnej formulácie by mala byť v rozsahu 4 - 8.

Odporúčané dávkovanie: 2 - 25 %

Použitie:
pleťové a telové produkty
vlasová kozmetika
dekoratívny kozmetika
produkty osobnej hygieny

CAS: 95912-86-0

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Coco-Caprylate/Caprate je emulgátor, ktorý sa získava z kokosového oleja. Je to zmes esterov kokosového alkoholu s kyselinou kaprylovou a kyselinou kaprinovou.
Veľmi dobre sa vstrebáva a vytvára hodvábny, nemastný pocit na pokožke. Je vhodný pre citlivú pokožku a je biologicky odbúrateľný a nezávadný.
Je výbornou náhradou silikónových olejov.
Pridáva sa do olejovej fázy v horúcich aj studených procesoch.
Hodnota pH finálnej formulácie by mala byť v rozsahu 4 - 8.

Odporúčané dávkovanie: 2 - 25 %

Použitie:
pleťové a telové produkty
vlasová kozmetika
dekoratívny kozmetika
produkty osobnej hygieny

CAS: 95912-86-0

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.