Objednávky odosielame bez OBMEDZENÍ.

PRÍSADY DO KOZMETIKY

Euxyl PE 9010, konzervant, 10 ml

Skladom: 231 bal.
Kód produktu: KON110_10
INCI: Phenoxyethanol & Ethylhexylglycerin
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2021
Šarža: 1524562
Jednotková cena 149,00 € / l

1,49 € s DPH

Popis produktu

Konzervanty sú látky, ktoré pomáhajú predĺžiť životnosť vašich kozmetických produktov. Bojujú proti baktériám, kvasinkám, hubám a plesniam v kozmetike a to tak, že na určitú dobu dokážu zastaviť ich množenie. Sú potrebné všade tam, kde do výrobkov pridávate vodu. Tieto ich vlastnosti ich však predurčujú k tomu, že v čistom stave môžu byť jedovaté alebo toxické, ich dávkovanie do kozmetických produktov je minimálne.

Euxyl je kvalitný konzervant bez parabénov pochádzajúci zo Švédska. Je obzvlášť vhodný do kozmetiky, ktorá ostáva na tele a neoplachuje sa ako telové krémy, deodoranty, lesky na pery a rúže, čistiace vody, masky na tvár, peelingy, ale je tiež vhodný aj do šampónov a kondicionérov.
Konzervant Euxyl pôsobí veľmi spoľahlivo proti baktériám, kvasinkám a plesniam. Je možné ho použiť do emulzií, tekutín, pri výrobe vlhčených utierok aj pri výrobe prírodných produktov.
Má obmedzenú rozpustnosť vo vode (1% pri 20 ° C), ale je ľahko rozpustný v polárnych rozpúšťadlách, ako je propylénglykol a propandiol 1,3. Je mierne rozpustný v glycerole a sorbitole.
Dávkovanie: 0,5 – 1 % (5-10 ml na 1 l)
Maximálne povolené dávkovanie podľa nariadenia EÚ 76/768/EEC je 1,1 % do prípravkov, ktoré sa opachujú aj do prípravkov bez oplachovania.

CAS n°: 122-99-6 a 70445-33-9

Pôvod: vyrobené z kokosu

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Viete, čo je to konzervant, aký má na Vaše výrobky účinok, ktorý výrobok je potrebné konzervovať a ako si vybrať ten správny konzervant?
Navštívte náš blog a dozviete sa viac:
Konzervanty v kozmetike

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.