Nakúpte nad 70 € a dopravu máte zvýhodnenú!

+421 950 333 113info@handymade.sk

KONZERVANTY

ISCAGUARD IAF, prírodný konzervant na báze ovocných kyselín, 1 l

Balenie10 ml100 ml1 l

Konzervanty sú látky, ktoré pomáhajú predĺžiť životnosť vašich kozmetických produktov. Bojujú proti baktériám, kvasinkám, hubám a plesniam v kozmetike a to tak, že na určitú dobu dokážu zastaviť ich množenie. celý popis

DostupnosťSkladom · 19 balení
Kód produktuKON106_1000
ŠaržaIB260536
Dátum spotreby06/2028
51,44 €s DPH51,44 €/l

Najnižšia cena za posledných 30 dní: 51,44 €

Popis produktu

Konzervanty sú látky, ktoré pomáhajú predĺžiť životnosť vašich kozmetických produktov. Bojujú proti baktériám, kvasinkám, hubám a plesniam v kozmetike a to tak, že na určitú dobu dokážu zastaviť ich množenie. Sú potrebné všade tam, kde do výrobkov pridávate vodu. Tieto ich vlastnosti ich však predurčujú k tomu, že v čistom stave môžu byť jedovaté alebo toxické, ich dávkovanie do kozmetických produktov je minimálne.

Iscaguard IAF je vodná zmes prirodzene odvodených ovocných kyselín, vhodná na konzerváciu oplachových aj bezoplachových produktov. Má širokospektrálny účinok proti baktériám, kvasinkám a plesniam. Tento konzervant obsahuje propanediol prírodného pôvodu bez GMO, ktorý zvyšuje účinnosť konzervačnej látky a poskytuje lepšiu hydratáciu pokožky. Iscaguard IAF je perfektnou voľbou pri formulácii produktov šetrných k pokožke.

Odporúčame ho pri formulácii šampónov, sprchových gélov, telových mliek, prípravkov na tvár vrátane okolia očí a pier a tiež prípravkov pre deti.

Pridávajte do receptov vo fáze chladnutia a poriadne premiešajte (dlhšie ako iné konzervanty), aby ste sa uistili, že sa dobre rozpustil.

Je plne rozpustný vo vode a glykoloch.

Nezohrievajte na viac ako 80°C.

pH finálneho produktu by malo byť od 2 - 5,5, pri pH blížiacemu sa k 7 stráca svoju účinnosť.

Odporúčané dávkovanie: 0,5 - 1,5 %

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.


Viete, čo je to konzervant, aký má na Vaše výrobky účinok, ktorý výrobok je potrebné konzervovať a ako si vybrať ten správny konzervant?
Navštívte náš blog a dozviete sa viac:
Konzervanty v kozmetike

Parametre

INCI
Aqua, Lactic Acid, Propanediol, Citric Acid, Tartaric Acid, Gluconic AcidAqua, Lactic acid, Propanediol, Citric acid, Tartaric acid, Gluconic acid
CAS n°
79-33-4, 77-92-9, 87-69-4, 526-95-4
Farba produktu
PriehľadnáŽltá
EC číslo
231-791-2, 200-018-0, 207-997-3, 201-069-1, 205-105-7 / 205-695-6 / 201-766-0, 208-401-4
Krajina pôvodu
Spojené kráľovstvo
Vzhľad
Kvapalina
Funkcia vo formulácii
Konzervant
Odporúčaná teplota spracovania
< 80 °C
Odporúčaný rozsah dávkovania
0,5 – 1,5 % %
Odporúčaný rozsah pH formulácie
2,0 – 6,5
Typ aplikácie
Leave-onRinse-off
Biologická odbúrateľnosť
Ľahko odbúrateľné (OECD 301)
Certifikát výrobcu
COSMOS Approved
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Objem
1000 ml

Dokumentácia k produktu

CoACertifikát analýzy
šarža IB260536PDF ↓
TDSTechnický list
Fyzikálne parametre a spracovaniePDF ↓
KBÚKarta bezpečnostných údajov
Dostupný pri zakúpených produktoch —
Stiahnuť všetky (ZIP)

2 súborov PDF v jednom archíve

Naučte sa s tým pracovať

Z nášho blogu
Ružena M.4. 10. 2026SK

Overený nákup

Variant: ISCAGUARD IAF, prírodný konzervant na báze ovocných kyselín, 100 ml

Anett V.24. 9. 2026DE

Overený nákup

Katarína17. 9. 2026SK

Overený nákup

(3 recenzie)