PRÍSADY DO KOZMETIKY

Jazmín, kvet, 50 g

Skladom: 10 bal.
Kód produktu: BYL400_050
Predpokladaný dátum naskladnenia: 27. 08. 2021
Možnosť predobjednať: 20 bal.
INCI: Jasminum officinale
Krajina pôvodu: Čína
Dátum minimálnej trvanlivosti: 1/2023 + 5/2023
Šarža: 041120/260121 + 040321/210521
Jednotková cena: 33,80 € / kg

1,69 € s DPH

Popis produktu

Kvety jazmínu sú známe už od staroveku. Vyrába sa z nich olej, ktorý býva súčasťou parfémov. Na pleť pôsobí hojivo a má protizápalové účinky. Zjemňuje ju a očisťuje. Jeho príjemná vôňa pôsobí proti stresu.

Využíva sa na prípravu mydiel, krémov, pleťových vôd a masážnych olejov.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.