Kandelilový vosk, 100 g

Kandelilový vosk, 100 g

Kandelilový vosk (Candelila wax) je rastlinný vosk, ktorý je skvelou vegánskou alternatívou k vosku včeliemu. Získava sa zo stonky keru Euphorbia Cerifera. Má t... celý popis

Skladom::
0 bal.
Kód produktu:
VO855_100
Dátum min. trvanlivosti:
08/2028
Šarža:
P241243407

7,34 € s DPH

73,40 € / kg

Ďaľšie varianty produktu

62,99 € (62,99 € / kg)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Kandelilový vosk (Candelila wax) je rastlinný vosk, ktorý je skvelou vegánskou alternatívou k vosku včeliemu. Získava sa zo stonky keru Euphorbia Cerifera.
Má tmavožltú farbu.

Do kozmetických produktov sa pridáva najmä pre zjednotenie a zahustenie (pôsobí tiež ako emulgátor), tvrdosť a dodanie lesku. Je obľúbený najmä do rúžov, balzamov na pery, telových masiel alebo krémov. Jeho vlastnosti oceníte aj pri výrobe praliniek do kúpeľa. Pokožku chráni pred stratou vlhkosti, hydratuje ju a zároveň ošetruje. Rozpúšťajte v horúcom olejovom kúpeli.

Odporúčané dávkovanie je 1-5%.

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky. 

Viete, prečo je rastlinný vosk lepšou alternatívou či ako si vyrobiť prírodnú sviečku a aké sú jej výhody? Navštívte náš blog a dozviete sa viac: Výroba sviečok

Parametre

INCI
Euphorbia Cerifera Cera
Bez obsahu
parabénov ; etylénoxidu (EO) ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Biologická odbúrateľnosť
Ľahko odbúrateľné (OECD 301)
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Žltá
Funkcia vo formulácii
Emolient
Fáza formulácie
Olejová fáza
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1,00
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Extrakcia ; Filtrácia ; Topenie ; Zber vo voľnej prírode
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Telo ; Pery
Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC) (%)
100
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
75 – 85
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
1 – 15
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné v alkohole ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Suchú pokožku ; Všetky typy pleti

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty