PRÍSADY DO KOZMETIKY

Lanolín bezvodný USP, 500 g

-20%
Skladom: 6 bal.
Kód produktu: AD015_500
INCI: Adeps lanae
Krajina pôvodu: Čína
Dátum minimálnej trvanlivosti: 11/2021
Šarža: L04178
Jednotková cena: 30,38 € / kg
Pôvodná cena:18,99

15,19 € s DPH

Popis produktu

Lanolín je prírodná zložka, ktorá pochádza z ovčej vlny. Svojím zložením a vlastnosťami má lanolín najbližšie k prirodzenému ľudskému kožnému tuku.
Bezvodný lanolín sa vyrába z viacstupňového rafinovania tuku ovčej vlny. Tento tuk sa získava prirodzene počas prania (čistenia) ovčej vlny. Vyrába sa bez použitia anitoxidantov. Je čiastočne zbavený vône.

Má veľmi výnimočné vlastnosti pri starostlivosti o pokožku - dokáže ju výborne a do hĺbky hydratovať, hojí suchú a popraskanú pokožku. Na pokožke vytvára ochrannú vrstvu a dlhodobo ju chráni. Lanolín sa veľmi často práve pre svoje vlastnosti používa aj pri impregnácii.
Je veľmi účinný aj v krémoch na popraskané bradavky po kojení a veľmi obľúbený v starostlivosti o detskú pokožku.
Môžete ho pridávať do mastí, krémov, masiel, mydiel a podobne.
Bez obsahu alergénov.

Bod topenia: 38 - 44 °C
Rozpustnosť: lanolín je rozpustný v tukoch.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 8006-54-0

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1


Akciová cena sa vzťahuje na tovar so skrátenou zárukou.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.