ZÁKLADNÉ SUROVINY

Olej z čiernej rasce, LZS, 100 ml

Skladom: 42 bal.
Kód produktu: OL100_100
INCI: Nigella Sativa Seed Oil
Krajina pôvodu: Izrael
Dátum minimálnej trvanlivosti: 10/2022 + 10/2023
Šarža: LOT0010465 + LOT0011471
Jednotková cena: 79,90 € / l

7,99 € s DPH

Popis produktu

Olej z čiernej rasce je vyrobený lisovaním za studena zo semien rastliny Black Caraway, Nigella Sativa L., Ranunculaceae. Má žltú až zelenkavú farbu a korenistú vôňu.
Pomáha hydratovať pokožku, upokojuje a vyhladzuje ju. Má antifungicídne vlastnosti a pomáha pri liečbe plesňových a kvasinkových infekcií a podporuje regeneráciu kože.
Jeho antioxidačná aktivita podporuje vylučovanie škodlivých látok z pokožky, znižuje výskyt jemných vrások a tmavých škvŕn.

CAS n°: 90064-32-7

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.