ZÁKLADNÉ SUROVINY

Ryžový vosk (Rice bran wax), 100 g

-12%
Skladom: 112 bal.
Kód produktu: VO810_100
INCI: Oryza Sativa Bran Cera
Krajina pôvodu: Mexiko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 10/2021
Šarža: LOT0001517
Jednotková cena 37,90 € / kg

3,79 € s DPH

Popis produktu

Ryžový vosk sa získava z ryžových otrúb, predáva sa vo forme vločiek alebo guličiek a je takmer bez vône. Je teda rastlinnou, vegánskou náhradou včelieho vosku, ale používa sa aj ako náhrada karnaubského a kandelilového vosku. V kozmetike má funkciu zahusťovadla a veľmi priaznivo pôsobí na stav pokožky - chráni ju pred voľnými radikálmi.
Môžete ho použiť do balzamov na pery, pleťových krémov, make-upov, či kondicionérov (pomáha vyhladzovať vlasy - uzatvárať štruktúru vlasu).

Ryžový vosk sa používa aj v potravinárstve.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 8016-60-2

Stupeň hodnotenia bezpečnosti podľa EWG: 1-3.

Viete, prečo je rastlinný vosk lepšou alternatívou či ako si vyrobiť prírodnú sviečku a aké sú jej výhody?
Navštívte náš blog a dozviete sa viac:
Výroba sviečok


Akciová cena sa vzťahuje na tovar so skrátenou zárukou.

Na stiahnutie

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.