PRÍSADY DO KOZMETIKY

Slnečnicový lecitín, tekutý, 100 g

Skladom: 6 bal.
Kód produktu: AD110_100
INCI: Lecithin
Krajina pôvodu: Holandsko (pôvod slnečnicových semien: Ukrajina)
Dátum minimálnej trvanlivosti: 9/2023
Šarža: 4408914
Jednotková cena: 29,90 € / kg

2,99 € s DPH

Popis produktu

Slnečnicový lecitín je čisto prírodný, rastlinný produkt, nemodifikovaná alternatíva sójového lecitínu. V kozmetike sa využíva najmä pre svoje hydratačné účinky. Lecitín sa zaraďuje medzi tzv. fosfolipidy. Tie tvoria hlavnú časť všetkých našich bunkových membrán, t.j. obal nervových, svalových a iných buniek ľudského tela. Jeho hlavnou účinnou látkou je fosfolipid fosfatidylcholín (cholín). V kozmetike sa využíva najmä ako emulgátor, stabilizátor a konzervant.
Slnečnicový lecitín je nerozpustný vo vode a rozpustný v oleji.

Aplikácia: 3 - 5 %

CAS n°: 8002-43-5

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1 - 3 (v závislosti od miery použitia)

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.