PRÍSADY DO KOZMETIKY

Sodium Coco Sulfát (SCS) 1 kg

Skladom: 55 bal.
Kód produktu: TEN110_1000
INCI: Sodium Coco Sulphate
Krajina pôvodu: Nemecko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 3/2022 + 9/2022 + 3/2023
Šarža: 0022544935 + 0023343897 + 0024281850
Jednotková cena: 24,99 € / kg

24,99 € s DPH

Popis produktu

Sodium coco sulfát (alebo tiež kokosulfát sodný) sa používa v mydlách a šampónoch ako náhrada SLS. Má vynikajúce penivé vlastnosti. Možno ho miešať s olejmi a maslami. Je menej dráždivý a zároveň je prírodnou alternatívou k SLES (laurylethersulfát sodný). Ide o aniónový surfaktant.
Tento surfaktant je povolený v prírodnej kozmetike s certifikátom ECOCERT, COSMOS, NaTrue, BDIH aj SOIL ASSOCIATION.
Je rozpustný vo vode a nerozpustný v olejoch.

Odporúčané dávkovanie: 10%- 90% z celkového objemu výrobku.

Použitie: mydlá, šampóny a čistiace produkty

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 97375-27-4

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.