PRÍSADY DO KOZMETIKY

Sodium Lactate, 60% roztok, 100 ml

Skladom: 83 bal.
Kód produktu: AD250_100
INCI: Sodium Lactate
Krajina pôvodu: Taliansko
Dátum minimálnej trvanlivosti:
09/2026
Šarža:
V0147301
Jednotková cena: 26,90 € / l

2,69 € s DPH

Popis produktu


Laktát sodný je prírodná zvlhčujúca látka.

Má veľmi silné antibakteriálne účinky. Vynikajúco sa hodí predovšetkým na výrobu mydla procesom za tepla. Pomáha udržovať hmotu dostatočne dlho tekutú. Používa sa ako súčasť ostatných výrobkov určených na starostlivosť o pleť. Znásobuje množstvo laktátu sodného vyskytujúceho sa prirodzene v pokožke, čím ju udržiava hydratovanú.

Rozpustnosť vo vode: > 1,5 g/mL

Použitie: šampóny, kondicionéry, krémy, telové mlieka, make-up, prípravky na opaľovanie

Na našom blogu nájdete návod na tvorbu Roll-on na vyrážky, ktorého súčasťou je aj laktát sodný. Vytvára balans medzi vysušujúcimi účinkami na akné a hydratačnou silou krému.

Odporúčané dávkovanie : 1-3%

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1 - 3 (v závislosti od miery použitia)