PRÍSADY DO KOZMETIKY

TEGO CARE SE 121 MB, Sucrose Stearate 1 kg

Skladom: 18 bal.
Kód produktu: EM020_1000
INCI: Glyceryl Stearate SE & Sucrose Stearate
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti:
09/2025
Šarža:
D723910308
Jednotková cena: 53,99 € / kg

53,99 € s DPH

Popis produktu


Sucrose Stearate (stearát sacharózy) je kozmetická surovina používaná ako O/W emulgátor (emulzie olej vo vode) a stabilizátor v produktoch starostlivosti o pleť a osobnej starostlivosti.
Vzniká esterifikáciou sacharózy (stolového cukru) kyselinou stearovou, nasýtenou mastnou kyselinou pochádzajúcou z rastlinných zdrojov.
Sucrose Stearate pomáha miešať zložky na báze oleja a vody, čím zlepšuje textúru a stabilitu prípravkov, ako sú krémy, pleťové vody a emulzie. vynikajúce zmäkčujúce vlastnosti, dodáva pokožke hladký a luxusný pocit.
 
Zjemňuje, vyhladzuje a hydratuje pokožku. Pri aplikácii na pokožku vyplní stearát sacharózy malé priestory medzi bunkami a zlepší textúru pokožky. To je obzvlášť výhodné pre suchú pokožku, kde sú tieto priestory obvykle väčšie ako pri iných typoch pokožky. Rovnako je vhodný do produktov určených na citlivú pokožku.
Okrem toho táto zložka zlepšuje roztierateľnosť a vstrebávanie kozmetických produktov, zaisťuje príjemnú aplikáciu a prispieva k celkovej kvalite a účinnosti kozmetických formulácií.
 
Je to ideálny emulgátor / co-emulgátor pre produkty starostlivosti o telo a pleť, produkty určené na ochranu pokožky po opaľovaní a pre produkty pre deti.

Surovina je rozpustná vo vode a odporúča zapracovať ju do vodnej fázy. Je možné ju zapracovať aj do olejovej fázy produktu.

Teplota topenia: 67-71°C 

Odporúčané dávkovanie: 2 - 5 %

HLB: 13

Kvalita:

- PEG free, surovina založená na plne obnoviteľných prírodných materiáloch

- RSPO

- bez obsahu konzervantov a rozpúšťadiel

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Stupeň bezpečnosti zložiek produktu podľa EWG: 1 

Na stiahnutie