Objednávky odosielame bez OBMEDZENÍ.

PRÍSADY DO KOZMETIKY

Vitamín E, tokoferyl acetát, 10 ml

Skladom: 442 bal.
Kód produktu: VIT003_10
INCI: {D-alpha-}Tocopheryl Acetate
Krajina pôvodu: Taliansko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 1/2022 + 10/2020
Šarža: EJ1901109 + 18101620
Jednotková cena 199,00 € / l

1,99 € s DPH

Popis produktu

Tokofetol acetát (Tocopheryl acetate) je synteticky vyrobený vitamín E. Je rozpustný v tukoch, olejoch a alkohole, je nerozpustný vo vode.
Na rozdiel od prírodného vitamínu E je pomerne stabilný aj pri vyšších teplotách, takže ho môžete pridávať aj do teplej/horúcej fázy pri výrobe vašich výrobkov, bez toho, aby stratil svoju účinnosť.
Aj keď tokoferyl acetát nie je konzervačná látka, zohráva veľmi dôležitú úlohu najmä v zmesiach s obsahom esenciálnych olejov, pretože jeho prirodzené antioxidačné vlastnosti zabraňujú tvorbe peroxidov v týchto zmesiach.

Skladujte v uzavretej nádobe pri teplote do 25°C. Chráňte pred slnečným žiarením.

Odporúčané dávkovanie: 0,2%

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 7695-91-2

Neviete si vybrať, ktorý vitamín je pre Vás najvhodnejší?
Navštívte náš blog a prečítajte si o vitamínoch viac:
Vitamíny v kozmetike

Akciová cena sa vzťahuje na tovar so skrátenou zárukou.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.