PRÍSADY DO KOZMETIKY

Vitamín E, tokoferyl acetát, 100 ml

Skladom: 37 bal.
Kód produktu: VIT003_100
INCI: Tocopheryl Acetate
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti:
01/2027
Šarža:
27684268E0
Jednotková cena: 149,90 € / l

14,99 € s DPH

Popis produktu


Tokofetol acetát (Tocopheryl acetate) je synteticky vyrobený vitamín E. Je rozpustný v tukoch, olejoch a alkohole, je nerozpustný vo vode.

Na rozdiel od prírodného vitamínu E je pomerne stabilný aj pri vyšších teplotách, takže ho môžete pridávať aj do teplej/horúcej fázy pri výrobe vašich výrobkov, bez toho, aby stratil svoju účinnosť.

Aj keď tokoferyl acetát nie je konzervačná látka, zohráva veľmi dôležitú úlohu najmä v zmesiach s obsahom esenciálnych olejov, pretože jeho prirodzené antioxidačné vlastnosti zabraňujú tvorbe peroxidov v týchto zmesiach.

Skladujte v uzavretej nádobe pri teplote do 25°C. Chráňte pred slnečným žiarením.

Odporúčané dávkovanie: 0,2%

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Neviete si vybrať, ktorý vitamín je pre Vás najvhodnejší?
Navštívte náš blog a prečítajte si o vitamínoch viac:
Vitamíny v kozmetike