Avokádové maslo, rafinované, 2,5 kg

Avokádové maslo, rafinované, 2,5 kg

Avokádové maslo sa vyrába z avokádového oleja získaného z jadier tohto plodu. Regeneruje a hydratuje pokožku. Ľahko sa roztiera. Obsahuje množstvo vitamínov - ... celý popis

Skladom::
8 bal.
Kód produktu:
BUT025_2,5

84,99 € s DPH

SKLADOM bal.

Ďaľšie varianty produktu

18,99 € (37,98 € / kg)
SKLADOM bal.
10,99 € (43,96 € / kg)
SKLADOM bal.
5,49 € (54,90 € / kg)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Avokádové maslo sa vyrába z avokádového oleja získaného z jadier tohto plodu. Regeneruje a hydratuje pokožku. Ľahko sa roztiera.


Obsahuje množstvo vitamínov - A, B1, B2, D, E. Je bohaté na nenasýtené mastné kyseliny a lecitín. Ideálne pre citlivú a ekzematickú pokožku (psoriáza).

Vhodné na výrobu balzamov, prípravkov na vlasy, mydiel a opaľovacích krémov

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.


Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. 

Viete, čo je to vlastne rastlinné maslo, z čoho sa skladá, aké kvalitatívne parametre sú dôležité pri výbere masla, či aké formy úpravy a spracovania môžete nájsť na trhu? Navštívte náš blog a dozviete sa viac: RASTLINNÉ MASLÁ V KOZMETIKE

Parametre

INCI
Persea Gratissima Oil & Hydrogenated Vegetable Oil & Tocopherol; Persea Gratissima Oil, Hydrogenated Vegetable Oil, Tocopherol
CAS n°
8024-32-6 / 68334-28-1 / 52-02-9
EC číslo
232-428-0 / 269-820-6 / 200-412-2
Bez obsahu
parabénov ; konzervantov ; etylénoxidu (EO) ; alergénnych vonných látok ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Béžová ; Biela
Funkcia vo formulácii
Aktívna látka ; Emolient
Fáza formulácie
Olejová fáza ; Fáza ochladzovania
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1,00
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Krajina pôvodu
Južná Afrika
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Hydrogenácia
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Pokožka hlavy ; Telo ; Pery ; Ruky
Obsah bio zložiek (%)
0
Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC) (%)
100
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 70
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Suchú pokožku ; Zrelú pleť ; Suché vlasy ; Poškodené vlasy ; Detskú pokožku ; Všetky typy pleti
Účinky
Antioxidácia ; Hydratácia ; Kondicionovanie vlasov ; Lesk vlasov ; Obnova kožnej bariéry ; Výživa pokožky

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty