PRÍSADY DO KOZMETIKY

Cetyl alkohol, 50 g

Skladom: 0 bal.
Kód produktu: EM002_050
INCI:
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti:
Šarža:
Výrobca:

1,19 € s DPH

Popis produktu

Emulgátor je látka, ktorá umožní vytvoriť jednoliatu zmes z inak nezmiešateľných tekutín, napr. vody a oleja. Pridaním emulgátora do zmesi vody a oleja vzniká emulzia. To sú napríklad krémy, telové mlieka, emulzie na holenie, odličovacie oleje a všetko čo obsahuje olej a vodu.

Cetyl alkohol je emulgátor vyrobený z kokosu. Objavený bol už v roku 1817 ako vosková látka, ktorá je výborným emulgátorom, zmäkčovadlom a zahusťovadlom. Právom sa radí k najpoužívanejším netoxickým surovinám určeným na výrobu kozmetiky.
Cetyl alkohol zahrejte na 60 – 70 °C v olejovej fáze. Uistite sa, že je úplne rozpustený, inak vám môžu vo vašom finálnom produkte ostať zrnká – a to by ste určite nechceli ?
Nebojte sa po ňom siahnuť pri výrobe vašich telových mliek a krémov, telových masiel, pleťovej čistiacej vody a pleťovej masky, pílingov, sprchových gélov, šampónov a kondicionérov.
Dávkovanie: 0 - 6% (maximálne dávkovanie je 40%)

INCI: Cetyl alcohol
CAS n°: 36653-82-4
Pôvod: kokos

Dátum minimálnej trvanlivosti: 11/2018

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.