PRÍSADY DO KOZMETIKY

Coco / Koko glukozid, 100 ml

Skladom: 490 bal.
Kód produktu: TEN010_100
INCI: Coco glucoside
Krajina pôvodu: EU, Veľká Británia
Dátum minimálnej trvanlivosti: 6/2021
Šarža: WO077709
Jednotková cena 16,90 € / l

1,69 € s DPH

Popis produktu

Koko glukozid (Coco glucoside) je neiónová povrchovo aktívna látka, ktorá môže byť použitá ako penidlo, kondicionér alebo emulgátor. Je vyrobená z obnoviteľných surovín ako je kokosový olej a ovocné cukry, a je úplne biologicky odbúrateľná.
Používa sa predovšetkým na zvýšenie penivosti v šampónoch, géloch a penách do kúpeľa.
Vykazuje vynikajúce čistiace vlastnosti pri čistení vlasov a pokožky. Funguje tiež ako emulgátor a zvyšuje hydratačné vlastnosti produktu.
Koko glukozid je žltá až zlatožltá nepriehľadná, viskózna tekutina. Je to jeden z najmiernejších povrchovo aktívnych látok (tenzidov/surfaktantov) a je kompatibilný so všetkými typmi pleti.
Dávkovanie: 10% - 20% (prípravky na umývanie tváre), 15% - 30% (sprchové gély, šampóny, pena do kúpeľa). Maximálne dávkovanie je 40 %.
INCI: Coco glucoside
CAS n°: 141464-42-8
Pôvod: kokos a ovocné cukry

Koko glukozid (Coco glucoside) je neiónová povrchovo aktívna látka, ktorá môže byť použitá ako penidlo, kondicionér alebo emulgátor. Je vyrobená z obnoviteľných surovín, ako je kokosový olej a ovocné cukry, a je úplne biologicky odbúrateľná.
Používa sa predovšetkým na zvýšenie penivosti v šampónoch, géloch a penách do kúpeľa.
Vykazuje vynikajúce čistiace vlastnosti pri čistení vlasov a pokožky. Funguje tiež ako emulgátor a zvyšuje hydratačné vlastnosti produktu.
Koko glukozid je žltá až zlatožltá nepriehľadná, viskózna tekutina. Je to jeden z najmiernejších povrchovo aktívnych látok (tenzidov/surfaktantov) a je kompatibilný so všetkými typmi pleti.
Dávkovanie:
10% - 20% (prípravky na umývanie tváre),
15% - 30% (sprchové gély, šampóny, pena do kúpeľa)
Maximálne dávkovanie je 40 %.
Rozpustný vo vode.

CAS n°: 141464-42-8
Pôvod: kokos a ovocné cukry

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.