Konopný olej, rafinovaný, 100 ml

Konopný olej, rafinovaný, 100 ml

Konopný olej (Hemp seed oil) sa vyrába zo semienok konope siateho. Rafinovaný znamená, že prešiel procesom pri ktorom bol zbavený vône a farby.Je bohatým zdrojo... celý popis

Skladom::
0 bal.
Kód produktu:
OL370_100
Dátum min. trvanlivosti:
05/2027
Šarža:
20797

2,61 € s DPH

26,10 € / l

Ďaľšie varianty produktu

11,54 € (23,08 € / l)
SKLADOM bal.
19,94 € (19,94 € / l)
SKLADOM bal.
94,49 € (18,90 € / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Konopný olej (Hemp seed oil) sa vyrába zo semienok konope siateho. Rafinovaný znamená, že prešiel procesom pri ktorom bol zbavený vône a farby.

Je bohatým zdrojom vitamínu E a esenciálne 3, 6 a 9 mastné kyseliny ako kyseliny gamma linolovú a kyselina olejová.

Medzi jeho popredné vlastnosti patrí hydratovať pokožku a zabraňovať strate jej vlhkosti. Je tiež účinný v boji proti vráskam. Konopný olej nezanecháva na pokožke mastný film, výborne sa vstrebáva a je ideálny pre mastnú a aknóznu pleť. Ocení ho však aj suchá a popraskaná pokožka. 

Je možné ho použiť pri výrobe mydiel, telových prípravkov, šľahaných masiel, balzamov na pery a vlasových produktov.

Bližšie informácie ako aj obsah kyselín nájdete v atestoch, ktoré priebežne dopĺňame k jednotlivej šarži. 

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

 

Parametre

INCI
Cannabis Sativa Seed Oil
CAS n°
89958-21-4
Bez obsahu
parabénov ; alergénnych vonných látok ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Žltá
Funkcia vo formulácii
Aktívna látka ; Emolient ; Nosič
Fáza formulácie
Olejová fáza ; Fáza ochladzovania ; Dodatočné zapracovanie
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1,00
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Krajina pôvodu
Čína
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Lisovanie za studena ; Rafinácia ; Filtrácia
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Pokožka hlavy ; Telo ; Ruky ; Nohy
Obsah bio zložiek (%)
100
Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC) (%)
100
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 60
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
1 - 100
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Suchú pokožku ; Zrelú pleť ; Všetky typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratácia ; Protizápalový účinok ; Regenerácia ; Výživa pokožky

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty