OLEJE panenské 100 ml
Sacha Inchi olej, LZS, BIO kvalita 100 ml
Balenie100 ml500 ml
Sacha Inchi (Sacha Inchi oil) - olej s podivným názvom, pri ktorom aspoň pár sekúnd rozmýšľame nad tým, ako jeho názov správne vysloviť. Pomôžeme Vám, je to "saša inči" :). celý popis
Najnižšia cena za posledných 30 dní: 15,74 €
Popis produktu
Sacha Inchi (Sacha Inchi oil) - olej s podivným názvom, pri ktorom aspoň pár sekúnd rozmýšľame nad tým, ako jeho názov správne vysloviť. Pomôžeme Vám, je to "saša inči" :). Je lisovaný za studena zo semien a dužiny plodov stromu Plukentia volubilis alebo pracaxi. Má BIO certifikát od Soil Assosiation.
Ide o olej s vysokým obsahom omega-3 mastných kyselín (až 48%). Obsahuje tiež okolo 35 % omega-6 mastných kyselín, 9 % omega-9 a vitamín A a E - čiže spolu až 93% nenasýtených mastných kyselín. Hneď za ním je pupalkový olej s 86% obsahom nenasýtených mastných kyselín a ľanový olej s obsahom 78 %. Omega-3 mastné kyseliny pomáhajú pokožke zadržiavať vlhkosť, regulovať produkciu mazu a udržiavať jej elasticitu. Pomáha predchádzať vonkajším prejavom starnutia a má tiež protizápalové účinky na pokožku.
Je výborný na mastnú pokožku, neupcháva póry nezanecháva mastný pocit. Jeho ďalším plusom je to, že jeho výroba je udržateľná a hospodárna. Strom plodí ovocie až 75 rokov, čo je pomerne dlhý cyklus. Ide o celoročnú plodinu a náklady na jej pestovanie sú nízke.
Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.
Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.
Parametre
- INCI
- Plukenetia Volubilis Seed Oil
- Krajina pôvodu
- Peru
- Vôňa
- Charakteristická
- Metóda spracovania
- Lisovanie za studenaMechanické lisovanieSušenieFiltráciaSeparácia
- Vzhľad
- Olejová tekutina
- Fáza formulácie
- Olejová fáza
- Bez obsahu
- parabénovkonzervantovetylénoxidu (EO)alergénnych vonných látokzložiek z GMOalergénnych potravinových zložiekalkoholupalmového oleja
- Funkcia vo formulácii
- AntioxidantEmolientKondicionačná zložka
- Oblasť aplikácie
- TvárVlasyPokožka hlavyTelo
- Odporúčaná teplota spracovania
- < 40 °C
- Typ aplikácie
- Leave-on
- Rozpustnosť
- Rozpustné v olejiNerozpustné vo vode
- Účinky
- Anti-AgingAntioxidáciaHydratáciaKondicionovanie vlasovRegeneráciaZlepšenie elasticityVýživa pokožkyUpokojujúci účinok na pokožkuProtizápalové
- Biologická odbúrateľnosť
- Ľahko odbúrateľné (OECD 301)
- Certifikácie
- VeganBIO certifikácia
- Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
- 1,00
- Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
- 1,00
- Obsah bio zložiek
- 100 %
- Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC)
- 100 %
- Objem
- 100 ml
Dokumentácia k produktu
Overené zákazníkmi.
Zatiaľ bez recenzií.
Recenzie píšu iba zákazníci s doručenou objednávkou.
























