ZÁKLADNÉ SUROVINY

Vavrínový olej, LZS, 100 ml

-15%
Skladom: 20 bal.
Kód produktu: OL900_100
INCI: Laurus Nobilis Fruit Oil
Krajina pôvodu: Turecko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 1/2022
Šarža: LOT0007192
Jednotková cena: 78,90 € / kg
Pôvodná cena:9,29

7,89 € s DPH

Popis produktu

Vavrínový olej (Laurel Oil) sa získava parnou destiláciou zrelých plodov rastliny Laurus nobilis L., Lauraceae.
Ide o veľmi aromatický a silný olej, ktorý sa vždy používa iba zriedený s inými olejmi (max. koncentrácia vavrínového oleja je 40-50%).
Má veľmi silné regeneračné a čistiace vlastnosti, používa sa proti všiam a lupinám. Odpudzuje tiež hmyz.
Má výrazne zelenú farbu.

Kombináciou vavrínového a olivového oleja sa vyrába aj slávne mydlo Aleppo.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 8007-48-5


Akciová cena sa vzťahuje na tovar so skrátenou zárukou.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.