ZÁKLADNÉ SUROVINY

Karnaubský vosk, 100 g

-11%
Skladom: 59 bal.
Kód produktu: VO860_100
INCI: Copernicia Cerifera (carnauba) wax
Krajina pôvodu: Brazil
Dátum minimálnej trvanlivosti: 7/2022
Šarža: 011/2020
Jednotková cena: 39,90 € / kg
Pôvodná cena:4,49

3,99 € s DPH

Popis produktu

Karnaubský vosk (Carnauba wax) sa získava z listov brazílskej palmy. Je bohatý na estery mastných kyselín. Zvykne sa používať aj v kombinácii so včelím voskom. Je svetlo žltý s charakteristickou vôňou. Pokožku vyživuje, chráni a hydratuje. Má regeneračné účinky. V kozmetických prípravkoch sa využíva predovšetkým na zlepšenie konzistencie. Ľahko sa nanáša. Pôsobí ako emulgátor. Neobsahuje alergény, a tak je vhodný pre všetky typy pleti. Na pokožke zanecháva ochranný film. Vlasy sú po jeho nanesení omnoho lesklejšie.
Vosk možno použiť ako súčasť šampónov, kondicionérov, krémov, balzamov na pery, make up-u, opaľovacích prostriedkov a rúžov.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Viete, prečo je rastlinný vosk lepšou alternatívou či ako si vyrobiť prírodnú sviečku a aké sú jej výhody?
Navštívte náš blog a dozviete sa viac:
Výroba sviečok

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.