ZÁKLADNÉ SUROVINY

Mica prášok, silk mica, 10 g

Skladom: 0 bal.
Kód produktu: POW001_10
INCI: Mica
Krajina pôvodu: Španielsko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 2/2019
Šarža: 140213
Jednotková cena 69,00 € / kg

0,69 € s DPH

Popis produktu

Mica alebo tiež mika je prírodné farbivo, pigmentový prášok, ktorý sa získava zo sľudy. Je nerozpustný a má perleťové, kovové alebo chameleónové odtiene. Tieto mikroskopické čiastočky sľudy v kozmetických prípravkoch odrážajú alebo rozkladajú svetlo, vďaka čomu prirodzene kryjú nedokonalosti pleti a rozžiaria ju.
Mica farbivo je vhodné aj pre vegánov. Skladujte ho v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, chráňte pred vlhkosťou a priamym slnečným žiarením a vydrží vám až 5 rokov.
Mica farbivá sa používajú sa najmä pri výrobe:
- minerálneho make-upu,
- púdrov,
- očných tieňov,
- leskov na pery,
- balzamov na pery,
- rúžov,
- pleťových krémov,
- lakov na nechty,
- bômb do kúpeľa,
- mydiel.

CAS n°: 12001-26-2

Na stiahnutie

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.