ZÁKLADNÉ SUROVINY

Mica prášok, silk mica, 100 g

Skladom: 9 bal.
Kód produktu: POW001_100
Predpokladaný dátum naskladnenia: 16. 12. 2021
Možnosť predobjednať: 10 bal.
INCI: Mica
Krajina pôvodu: Španielsko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2025
Šarža: 36101
Jednotková cena: 49,90 € / kg

4,99 € s DPH

Popis produktu

Mica prášok, silk mica,

Mica alebo tiež mika je prírodné farbivo, pigmentový prášok, ktorý sa získava zo sľudy. Je nerozpustný a má perleťové, kovové alebo chameleónové odtiene. Tieto mikroskopické čiastočky sľudy v kozmetických prípravkoch odrážajú alebo rozkladajú svetlo, vďaka čomu prirodzene kryjú nedokonalosti pleti a rozžiaria ju. Mica farbivo je vhodné aj pre vegánov. Skladujte ho v uzavretej nádobe pri izbovej teplote, chráňte pred vlhkosťou a priamym slnečným žiarením a vydrží vám až 5 rokov. Mica farbivá sa používajú sa najmä pri výrobe: - minerálneho make-upu, - púdrov, - očných tieňov, - leskov na pery, - balzamov na pery, - rúžov, - pleťových krémov, - lakov na nechty, - bômb do kúpeľa, - mydiel. CAS n°: 12001-26-2 Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.