ZÁKLADNÉ SUROVINY

Ricínový olej, LZS, BIO 500 ml

Skladom: 39 bal.
Kód produktu: OL721_500
INCI: Ricinus communis (Castor) Seed Oil
Krajina pôvodu: India
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2023
Šarža: LOT0013112
Jednotková cena: 25,98 € / l

12,99 € s DPH

Popis produktu

Ricínový olej, LZS, BIO

Ricínový olej sa získava zo semien ricinovníku. Je lisovaný za studena, organického BIO pôvodu a má certifikát SOIL ASSOCIATION. Pôsobí hojivo, regeneruje suchú pokožku, zjemňuje jazvy, dokonca odstraňuje niektoré druhy bradavíc. Má tiež antimykotické účinky a eliminuje tvorbu a množenie baktérií a vírusov.

Veľmi obľúbený je aj pri starostlivosti o mihlanice, obočie a vlasy a tiež na pokožku okolo očí, ktorú krásne hydratuje. Ide o pomerne hustý olej, preto ho pri prípravu kozmetiky odporúčame riediť s inými (redšími) olejmi. 

Naši zákazníci ho s obľubou používajú pri výrobe mydlá, pleťovej vody, krémov, balzamov, prípravkov na starostlivosť o vlasy, na stabilizáciu peny.

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.