ZÁKLADNÉ SUROVINY

Bavlníkový olej, rafinovaný, 100 ml

Skladom: 126 bal.
Kód produktu: OL057_100
INCI: Gossypium Herbaceum Seed Oil
Krajina pôvodu: Grécko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 10/2023
Šarža: LOT0012488
Jednotková cena: 13,90 € / l

1,39 € s DPH

Popis produktu

Bavlníkový olej, rafinovaný,

Bavlníkový olej (Cotton Seed Oil) sa získava lisovaním semien rastliny bavlníka - Gossypium herbaceum. Semená sú vedľajším produktom pri výrobe bavlny.
Je rafinovaný, to znamená, že prešiel procesom pri ktorom bol zbavený vône a farby.

Je bohatý na kyselinu linolovú a má výrazné upokojujúce a zvláčňujúce vlastnosti. Je preto ideálny na zrelú a suchú, prípadne popraskanú pleť.
Využijete ho aj v starostlivosti o suché a poškodené vlasy.

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky. 

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.