Objednávky odosielame bez OBMEDZENÍ.

ZÁKLADNÉ SUROVINY

Bavlníkový olej, rafinovaný, 1000 ml

Skladom: 8 bal.
Kód produktu: OL057_1000
INCI: Gossypium Herbaceum Seed Oil
Krajina pôvodu: Grécko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 3/2021
Šarža: LOT0002712
Jednotková cena 9,99 € / l

9,99 € s DPH

Popis produktu

Bavlníkový olej (Cotton Seed Oil) sa získava lisovaním semien rastliny bavlníka - Gossypium herbaceum. Semená sú vedľajším produktom pri výrobe bavlny.
Je bohatý na kyselinu linolovú a má výrazné upokojujúce a zvláčňujúce vlastnosti. Je preto ideálny na zrelú a suchú, prípadne popraskanú pleť. Využijete ho aj v starostlivosti o suché a poškodené vlasy.

Obsah kyselín:
Kyselina myristová (C14:0): 0,7
Kyselina palmitová (C16:0): 21,8
Kyselina palmitolejová (C16:1): 0,5
Kyselina stearová (C18:10): 2,4
Kyselina olejová (C18:1): 17,1
Kyselina linolová (C18:2): 56,5
Kyselina alfa-linolová (C18:3): 0,1
Kyselina archaidová (C20:0): 0,3

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 8001-29-4

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.