PRÍSADY DO KOZMETIKY

Alkyl Benzoate C12-15, 50 ml

Skladom: 7 bal.
Kód produktu: AD081_050
INCI: Alkyl Benzoate C12-15
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti: 4/2020
Šarža: E618438279
Jednotková cena 31,80 € / l

1,59 € s DPH

Popis produktu

Alkyl Benzoate C12-15 je prírodné zmäkčovadlo (t.j. zmäkčuje inú látku, ktorá by sa inak iba ťažko formovala, roztierala alebo spracovávala). Je to zmes esterov kyseliny benzoovej a alkoholov s dlhým reťazcom (C12-15).
Keďže je neuveriteľne ľahký, jemný a zároveň účinný, je výbornou voľbou do produktov pre deti a pre citlivé typy pleti.
Okrem toho má aj výborné antimikrobiálne vlastnosti a tiež pôsobí ako veľmi ľahký konzervačný prostriedok, čo z neho robí ideálny doplnok do širokej palety kozmetických výrobkov.
Odporúča sa pridať do olejovej fázy kozmetického prípravku.

Použitie:
produkty pre deti
produkty pre citlivé typy pleti
pleťové krémy pre zrelú pleť
šampóny
telové oleje
hydratačné prípravky na tvár
prípravky na opaľovanie

Dávkovanie:
1-15%, maximálna koncentrácia 60%

CAS: 68411-27-8

Na stiahnutie

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.