PRÍSADY DO KOZMETIKY

Lauryl glukozid, 100 ml

Skladom: 27 bal.
Kód produktu: TEN080_100
INCI: Lauryl Glucoside
Krajina pôvodu: Veľká Británia
Dátum minimálnej trvanlivosti: 6/2022
Šarža: WO077710
Jednotková cena: 36,90 € / l

3,69 € s DPH

Popis produktu

Lauryl glukozid (lauryl glucoside) sa radí do skupiny povrchovoaktívnych látok (surfaktantov - tenzidov). Je to neiónová látka vyrobená z glukózy a lauryl alkoholu C12-14 (alkohol kokosového oleja), ktorá je biologicky odbúrateľná a šetrná k životnému prostrediu.
Rovnako ako ostatné surfaktanty, aj tento sa používa do čistiacich produktov kozmetiky, šampónov a sprchových gélov. Vytvára bohatú penu a je vhodný aj pre deti a citlivú pokožku, pretože je k nej šetrný, nevysušuje, nedráždi a udržuje jej rovnováhu. Dokonca sa používa pre zníženie možného podráždenia, ktoré môžu vyvolať iné povrchovoaktívne látky v produkte.
Lauryl glukozid je možné kombinovať s ďalšími glukozidmi (Decyl glukozid, Coco glukoziz) a taktiež je kompatibilný so všetkými povrchovoaktívnymi látkami, bez toho, aby ovplyvnili objem a stabilitu peny.
Lauryl glokozid je rozpustný vo vode.

Použitie:
šampóny
pleťové a telové čistiace prostriedky
tekuté mydlá
peny do kúpeľa
rovnako aj detské varianty týchto kozmetických produktov

CAS: 110615-47-9

PRED POUŽITÍM ZOHRIAŤ DO 43°C.
Do 35°C si produkt zanecháva tuhú konzistenciu.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.