PRÍSADY DO KOZMETIKY

Medový prášok, 25 g

Skladom: 0 bal.
Kód produktu: AD300_25
INCI: Mel & Maltodextrin
Krajina pôvodu:
Dátum minimálnej trvanlivosti:
Šarža:
Jednotková cena 71,60 € / kg

1,79 € s DPH

Popis produktu

Medový prášok je prírodná zvláčňujúca a zvlhčujúca látka. V kozmetike sa používa najmä do mydiel, pleťových pílingov, masiek, balzamov na pery, do solí do kúpeľa alebo šumivých bômb. Pomáha udržať vodu v koži.

Medový prášok je rozpustný vo vode a nerozpustný v oleji.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Aplikácia: 1 - 10 %

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.