NIE JE ZINOK AKO ZINOK

Naspäť19. 07. 2019 Články
Nedávno na našom eshope pribudol ďalší "zinok" - Zinc PCA. Aj Vy sa pýtate, aký je vlastne rozdiel medzi touto novinkou a naším starým známym Zinc Oxidom?
V kozmetickom svete veru výrazný!

☀️ ZincOxide je momentálne v kurze, pretože pôsobí proti starnutiu kože, odráža a rozptyľuje slnečné žiarenie, a Vaše opaľovacie krémy sú vďaka nemu navyše odolné voči vode.Je výbornou voľbou do krémov na aknóznu pleť a minerálnych make-upov. Je však nerozpustný vo vode.

☀️ Zato Zinc PCA je zinočnatá soľ kyseliny pyrrolidonkarboxylovej, a teda je rozpustná vo vode aj v alkohole. Je prirodzene obsiahnutá v ľudskom tele a považuje sa za pleťový kondicionér. Môžete ju použiť do hydratačných prípravkov, šampónov, kondicionérov, masiek, pleľových čistiacich prostriedkov, prípravkov proti akné. Pomáha regulovať kožný maz a telesný pach, takže je vhodná aj do deodoračných prostriedkov a prípravkov na mastnú pleť.
Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.