ZÁKLADNÉ SUROVINY

Olej zo pšeničných klíčkov, LZS, 5 l

Skladom: 1 bal.
Kód produktu: OL686_5000
INCI: Triticum Vulgare Germ Oil
Krajina pôvodu: Ukrajina
Dátum minimálnej trvanlivosti: 2/2022
Šarža: 210820
Jednotková cena 26,60 € / l

132,99 € s DPH

Popis produktu

Olej zo pšeničných klíčkov (Wheat germ oil) má vysoký obsah antioxidantov a je ideálnou voľbou pre zrelú pleť. Obsahuje najvyšší podiel vitamínu E medzi olejmi, taktiež vitamín A, B, F a kartenoidy. Esenciálne mastné kyseliny tvoria až 50 – 70 % jeho obsahu. Najčastejšie sa kombinuje s inými olejmi. Jeho vysoký obsah antioxidantov dokáže predĺžiť životnosť olejových zmesí.
Zvláčňuje a zmäkčuje stvrdnutú pokožku na tele, veľmi dobre sa vstrebáva.
Vyrába sa lisovaním naklíčených pšeničných zŕn, má tmavozlatú farbu a vonia výrazne po obilí. Používa sa aj do prípravkov na detskú pokožku.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 68917-73-7 / 84012-44-2

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.