PRÍSADY DO KOZMETIKY

Vitamín A Acetát, Retinol 10 g

Skladom: 34 bal.
Kód produktu: VIT014_10
INCI: Retinol Acetate
Krajina pôvodu: UK
Dátum minimálnej trvanlivosti:
10/2026
Šarža:
4522607
Jednotková cena: 469,00 € / kg

4,69 € s DPH

Popis produktu


Vitamín A je veľmi účinnou aktívnou zložkou kozmetiky, ktorá pomáha zlepšovať textúru pokožky či zmierňovať vzhľad rozšírených pórov. Vitamín A je obzvlášť vhodný do výrobkov pre aknóznu pleť, pretože pomáha zlepšovať vzhľad jaziev a zmierňovať prejavy mastnej pleti.

Druhé významné využitie vitamínu A je v kozmetike pre zrelú pleť. Vitamín A zmierňuje vzhľad tmavých slnečných škvŕn a pomáha vyhladzovať vrásky.

Vitamín A je rozpustný v tukoch, môžete ho pridávať priamo do olejovej fázy, prípadne do hotovej emulzie. Jedná sa o tepelne citlivú ingredienciu, do výrobku pridávajte vitamín A pri izbovej teplote alebo pri teplote 30 °C a nižšej. Obaly hotových výrobkov voľte nepriehľadné alebo z tmavého skla – vitamín A je svetlocitlivý.

Dávkovanie:

0,1 – 3 % - odporúčame začať s nižšími dávkami, aby ste predišli prípadnému podráždeniu z vysokých dávok vitamínu A.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Na stiahnutie