PRÍSADY DO KOZMETIKY

Kyselina salicylová, prášok 100 g

Skladom: 49 bal.
Kód produktu: AD260_100
INCI: Salicylic acid
Krajina pôvodu: Taliansko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 7/2026
Šarža: U0927902
Jednotková cena: 46,90 € / kg

4,69 € s DPH

Popis produktu

Kyselina salicylová (známa tiež ako kyselina 2-hydroxybenzoová) vo forme bieleho prášku je veľmi dôležitou aktívnou látkou pri starostlivosti o pokožku náchylnú na akné a zápaly, psoriázu a kurie oká, prípadne mozoly. Má antimykotické, exfoliačné, protizápalové a analgetické účiky. Napomáha tiež zmierňovať svrbenie pokožky. Jej názov pochádza z latinského názvu pre vŕbu - Salix, z ktorej kôry je možné kyselinu pripraviť. Je slabo rozpustná vo vode, rozpustná v alkohole. Dávkovanie: 2 % Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky. CAS n°: 69-72-7 Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 2 - 4 (v závisloti od miery použitia)

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.