PRÍSADY DO KOZMETIKY

Oxid titaničitý, Titanium dioxide, voda, 50 g

Skladom: 1 bal.
Kód produktu: POW250_50
INCI: Titanium Dioxide
Krajina pôvodu: Španielsko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 12/2025
Šarža: 145110
Jednotková cena: 29,80 € / kg

1,49 € s DPH

Popis produktu

Oxid titaničitý je v prírode sa vyskytujúci minerál, ktorý sa získava z oxidu titánu. Rozpustný vo vode. Používa sa ako prísada do minerálnych make-upov, pretože má dobrú priľnavosť, vysokú kryciu schopnosť a výborne chráni pred slnečným žiarením. Je zmatňujúci. Spolu s oxidom zinočnatým tvoria účinné zložky kozmetických výrobkov určených pre problematickú pleť. Mnoho dermatológov ich odporúča pre ich liečivé vlastnosti.
Ak budete chcieť oxid použiť ako súčasť kozmetiky na báze vosku/ oleja ako napr. rúže, je vhodnejšie použiť oxid rozpustný v oleji.

Oxid titaničitý dodávame vo farmaceutickej kvalite.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

CAS n°: 13463-67-7

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.