PRÍSADY DO KOZMETIKY

Inulín, 50 g

Skladom: 0 bal.
Kód produktu: AD035_050
INCI: Inullin
Krajina pôvodu: Belgicko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 2/2020
Šarža: TAINBN6CBN6

2,99 € s DPH

Popis produktu

Inulín je polysacharid získaný z koreňa čakanky pomocou horúcej vody. Ide teda o prirodzenú a ekologickú alternatívu. Na pokožke a vlasoch vytvára tenký a hodvábny povlak, ktorý ich chráni. V prípravkoch na vlasy zvyšuje ich hladkosť a lesk a pomäha tiež zadržiavať vône a vyživujúce zložky.
Ide o biologicky odbúrateľnú, neiónovú a nedráždivú surovinu.

Pridajte ho v druhej fáze výroby.

Dodávame výlučne ako ingredienciu na výrobu kozmetiky. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Odporúčané dávkovanie: 0,5-5%

INCI:: Inullin
CAS n°: 9005-80-5

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.
.