ZÁKLADNÉ SUROVINY

Ryžový škrob, prášok 50 g

Skladom: 25 bal.
Kód produktu: POW100_50
INCI: Dimethylimidazolidinone Rice Starch
Krajina pôvodu: Španielsko
Dátum minimálnej trvanlivosti: 11/2025
Šarža: 60014
Jednotková cena 55,80 € / kg

2,79 € s DPH

Popis produktu

Ryžový škrob je ultra jemný biely prášok, ktorý bol vyvinutý špeciálne na použite v kozmetike. Pri nanesení na pokožku neupcháva póry a má veľmi dobrú priľnavosť. Je nepriehľadný. Možno ho použiť tiež do pleťových vôd. Veľmi dobre sa mieša s ostatnými práškami. Vzhľadom na mikrokryštalickú štruktúru ryžový prášok zanecháva dojem zamatovej pleti.
Má pH 5,5 čo sú podobné hodnoty, ako má naša pokožka, a preto ju nedráždi. Pri skladovaní v uzavretej nádobe na suchom mieste pri izbovej teplote vydrží až 5 rokov.
Nerozpustný, ale miešateľný s vodou, v horúcej vode napučí.

Priemerná veľkosť častíc: 7 - 11µ

CAS n°:172275-79-5

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Tento web pou��va s�bory cookies. Prehliadan�m webu vyjadrujete s�hlas s ich pou��van�m. Viac inform�ci�.