Olej zo zelenej kávy, LZS 500 ml

Olej zo zelenej kávy, LZS 500 ml

Kávový olej je lisovaný za studena zo zelených kávových zŕn. Jeho vysoká koncentrácia esenciálnych mastných kyselín, sterolov a vitamínu E z neho robia silný a... celý popis

Skladom::
3 bal.
Kód produktu:
OL310_500
Dátum min. trvanlivosti:
07/2027
Šarža:
21306

75,48 € s DPH

150,96 € / l
SKLADOM bal.

Ďaľšie varianty produktu

17,84 € (178,40 € / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Kávový olej je lisovaný za studena zo zelených kávových zŕn.

Jeho vysoká koncentrácia esenciálnych mastných kyselín, sterolov a vitamínu E z neho robia silný antioxidant. Má rovnaké pH ako pokožka. Aj pre tieto jeho vlastnosti sa začína čoraz častejšie používať na liečbu akné a iných zápalov pokožky a ekzémov, na liečbu celulitídy ako základ proticelulitídových a zoštíhľujúcich zmesí.

Kávový olej sa môže neriedený natierať na tvár, pretože sa veľmi dobre vstrebáva, upokojuje a príjemne vonia. Enzýmy, vitamíny a vysoký obsah kofeínu radia tento olej medzi horúce novinky anti-aging prípravkov (prípravkov proti starnutiu) na prírodnej báze.

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

Parametre

INCI
Coffea Arabica Seed Oil
CAS n°
84650-00-0 / 8001-67-0
EC číslo
283-481-1
Bez obsahu
parabénov ; alergénnych vonných látok ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; alergénnych potravinových zložiek ; alkoholu
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Žltá ; Zlatá
Funkcia vo formulácii
Aktívna látka ; Emolient ; Nosič
Fáza formulácie
Olejová fáza ; Fáza ochladzovania ; Dodatočné zapracovanie
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1,00
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Krajina pôvodu
Brazília
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Lisovanie za studena; Filtrácia
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Pokožka hlavy ; Telo
Obsah bio zložiek (%)
0
Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC) (%)
100
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 40
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
1 - 100
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Suchú pokožku ; Zrelú pleť ; Všetky typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratácia ; Protizápalový účinok ; Regenerácia ; Rozjasnenie pleti ; Výživa pokožky ; Upokojujúci účinok na pokožku

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty