Bakuchi olej, LZS, 500 ml

Bakuchi olej, LZS, 500 ml

Bakuchi olej sa získava zo semien rastliny Psoralea Corylifolia, ktorá pochádza z Indie. Olej sa už po stáročia používa v tradičnej indickej medicíne pre jeho b... celý popis

Skladom::
0 bal.
Kód produktu:
OL055_500
Dátum min. trvanlivosti:
08/2027
Šarža:
21374

57,38 € s DPH

114,76 € / l

Ďaľšie varianty produktu

13,99 € (139,90 € / l)
SKLADOM bal.
6,99 € (139,80 € / l)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Bakuchi olej sa získava zo semien rastliny Psoralea Corylifolia, ktorá pochádza z Indie. Olej sa už po stáročia používa v tradičnej indickej medicíne pre jeho blahodarné účinky na pokožku a vlasy. Ide o ľahký a nekomedogénny olej, čiže neupcháva póry.

Bakuchi olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, ktoré pomáhajú vyživovať a hydratovať pokožku. Obsahuje tiež antioxidanty, ktoré chránia pokožku pred poškodením spôsobeným voľnými radikálmi a zmierňujú zápaly, pričom zlepšujú tón a textúru pokožky. Je známy aj pre svoje hydratačné vlastnosti a výživu suchých vlasov, pričom pomáha znižovať ich krepovatenie.

Bakuchiol (prirodzene obsiahutý v Bakuchi olej v mnozstve 16%) pôsobí ako prírodná alternatíva retinolu. Tento olej je oveľa jemnejší k pokožke a nespôsobuje vysušenie a podráždenie, ktoré sa bežne vyskytuje pri používaní retinolu. Okrem toho má antibakteriálne, antioxidačné, protizápalové a protiplesňové účinky.

Bližšie informácie ako aj obsah kyselín nájdete v atestoch, ktoré priebežne dopĺňame k jednotlivým šaržiam.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie. Pri manipulácii používajte vhodné ochranné prostriedky.

 

Parametre

INCI
Psoralea Corylifolia Seed Oil
CAS n°
N/A
Bez obsahu
parabénov ; konzervantov ; alergénnych vonných látok ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; alkoholu
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Hnedá ; Žltá
Funkcia vo formulácii
Aktívna látka
Fáza formulácie
Olejová fáza ; Fáza ochladzovania ; Dodatočné zapracovanie
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1,00
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1,00
Krajina pôvodu
India
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Pokožka hlavy ; Telo
Obsah bio zložiek (%)
0
Obsah obnoviteľného uhlíka (RCC) (%)
100
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 40
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
1 - 100
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pre
Citlivú pokožku ; Suchú pokožku ; Zrelú pleť ; Aknóznu pokožku ; Všetky typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Antioxidácia ; Hydratácia ; Protizápalový účinok ; Regenerácia ; Výživa pokožky ; Upokojujúci účinok na pokožku

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty