Murumuru maslo, LZS, 2,5 kg

Murumuru maslo, LZS, 2,5 kg

Naše murumuru maslo je vyrobené extrakciou, lisovaním za studena zo semien palmy Astrocaryum murumuru, ktorá rastie v Brazílskych pralesoch. Maslo sa získava zo... celý popis

Skladom::
6 bal.
Kód produktu:
BUT610_2,5

229,55 € s DPH

SKLADOM bal.

Ďaľšie varianty produktu

11,49 € (114,90 € / kg)
SKLADOM bal.
49,99 € (99,98 € / kg)
SKLADOM bal.

Popis produktu


Naše murumuru maslo je vyrobené extrakciou, lisovaním za studena zo semien palmy Astrocaryum murumuru, ktorá rastie v Brazílskych pralesoch. Maslo sa získava zo semien divo rastúcej palmy. Ide o tvrdé maslo bielej až krémovej farby s charakteristickou vôňou. Topí sa pri kontakte s pokožkou. 

Murumuru maslo je známe svojimi protizápalovými účinkami. Je bohaté na kyselinu olejovú a linoleovú, ktoré vyživujú a zvlhčujú pokožku a vlasy. Veľmi často sa využíva na obnovenie elasticity pokožky a na poškodenú a starnúcu pleť. Ide totiž o vynikajúci zmäkčovač - pomáha pokožke zadržiavať vodu vytvorením ochranného filmu. Preto sa nazýva aj "rastlinný silikón" - v prípravkoch na vlasy a kožu dokonale nahrádza minerálny silikón, čím vytvára tenkú ochrannú vrstvu okolo vlasového prameňa.

Zlepšuje pružnosť suchých a poškodených vlasov, obnovuje ich lesk a mäkkosť. Je vhodné aj na ekzémy alebo psoriázu. Má nízku teplotu topenia, preto sa s obľubou pridáva aj do telových masiel a balzamov na pery. Pridávajte ho do olejovej fázy svojich produktov.

Tento produkt neobsahuje žiadny z 26 alergénov zo 7. pozmeňujúceho a doplňujúceho návrhu smernice o kozmetických výrobkoch Európskej únie (EÚ) - príloha III.

Bližšie informácie o kvalite výrobku nájdete v ateste, ktorý aktualizujeme vždy s novou šaržou.

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Viete, čo je to vlastne rastlinné maslo, z čoho sa skladá, aké kvalitatívne parametre sú dôležité pri výbere masla, či aké formy úpravy a spracovania môžete nájsť na trhu? Navštívte náš blog a dozviete sa viac: RASTLINNÉ MASLÁ V KOZMETIKE

 

 

Parametre

INCI
Astrocaryum Murumuru Seed Butter
Bez obsahu
parabénov ; etylénoxidu (EO) ; formaldehydu a donorov formaldehydu ; alergénnych vonných látok ; zložiek z GMO ; zložiek z palmového oleja ; alkoholu
Biologická odbúrateľnosť
Ľahko odbúrateľné (OECD 301)
Certifikácie
Vegan
Farba produktu
Béžová ; Biela ; Charakteristická
Funkcia vo formulácii
Emolient
Fáza formulácie
Olejová fáza ; Fáza ochladzovania
Index prírodných zložiek (NI ISO 16128)
1
Index zložiek prírodného pôvodu (NOI ISO 16128)
1
Krajina pôvodu
Brazília
Kvalita
Kozmetická kvalita
Metóda spracovania
Mechanické lisovanie ; Sušenie ; Miešanie ; Filtrácia
Oblasť aplikácie
Tvár ; Vlasy ; Pokožka hlavy ; Telo ; Pery
Obsah bio zložiek (%)
0
Odporúčaná teplota spracovania (°C)
< 60
Odporúčaný rozsah dávkovania (%)
1 - 100
Rozpustnosť
Rozpustné v oleji ; Nerozpustné vo vode
Typ aplikácie
Leave-on ; Rinse-off
Vhodné pre
Suchú pokožku ; Zrelú pleť ; Suché vlasy ; Poškodené vlasy ; Všetky typy pleti
Účinky
Anti-Aging ; Hydratácia ; Obnova kožnej bariéry ; Redukcia vrások ; Regenerácia ; Zlepšenie elasticity ; Výživa pokožky ; Upokojujúci účinok na pokožku

Súbory na stiahnutie

Súvisiace produkty