PRÍSADY DO KOZMETIKY

Cetearyl alkohol, 5 kg

Skladom: 2 bal.
Kód produktu: EM001_5000
INCI: Cetearyl alcohol
Krajina pôvodu: EU
Dátum minimálnej trvanlivosti: 3/2023
Šarža: E150-M
Jednotková cena 11,04 € / kg

55,19 € s DPH

Popis produktu

Emulgátor je látka, ktorá umožní vytvoriť jednoliatu zmes z inak nezmiešateľných tekutín, napr. vody a oleja. Pridaním emulgátora do zmesi vody a oleja vzniká emulzia. To sú napríklad krémy, telové mlieka, emulzie na holenie, odličovacie oleje a všetko, čo obsahuje olej a vodu.

Cetearyl alkohol je 100% prírodný produkt voskovej konzistencie. Je vyrobený z kyseliny palmitovej. Nazýva sa tiež cetyl stearyl alkohol. Pôsobí ako emulgátor. Je ideálny do produktov, kde potrebujete emulgátor a zahusťovadlo v jednom. Krémom dodáva pevnosť a zlepšuje ich konzistenciu. Je veľmi podobný cetyl alkoholu s tým rozdielom, že je jemnejší. Okrem použitia v krémoch, telových mliekach a pod. ho určite využijete aj šampónoch a kondicionéroch.
Cetearyl alkohol zohrejte na teplotu 60-70°C spolu s olejovou fázou a uistite sa, že sa úplne rozpustil.
Odporúčané dávkovanie: 0-5%

CAS n°: 67762-27-0 & 8005-44-5

Pôvod: Kokosový olej

Všetky dodávané suroviny sú v kozmetickej kvalite, nevhodné na vnútorné použitie.

Stupeň bezpečnosti suroviny podľa EWG: 1

Tento web používa súbory cookies. Prehliadaním webu vyjadrujete súhlas s ich používaním. Viac informácií.